Suomeksi På svenska  27.05.2024

Soita ja varaa maksuton arviokäynti
0400 223 365

 

Monipuoliset louhintapalvelut


RäjäytystyöTyöskentelemme hyvin vaihtelevissa louhintakohteissa. Maanrakennustyömailla käytämme pääasiassa omaa kalustoamme alusta loppuun saakka.

Erikoisosaamistamme ovat vaativat louhinta- ja räjäytystyöt, työmaa voi olla aivan rakennuksen vieressä, alla tai sisällä. Teemme esimerkiksi sisäuima-altaan louhintatyön tai kellarin syventämiseen/laajentamiseen liittyvät louhintatyöt.

Toimimme kaikenlaisissa rakennuskohteissa, pientalorakentajille tarjoamme yleisimmin talon perustuksiin liittyviä maarakennus- ja louhintatöitä, esimerkiksi koko perustuksen alan louhinta- ja räjäytystyöt kaivuutöineen. Teemme myös sähkö- tai vesi- ja viemärilinjoja varten tarvittavien kanaalien (ojien) louhinta- ja räjäytystyöt, kuten myöskin anturalinjalla olevien yksittäisten "nokkien" räjäytykset. Lisäksi puramme esim. vanhat rakennukset tai rakennelmat uudisrakennusten tieltä, sekä teemme nurmikoiden ja pihojen tasoitukset tarvikkeineen/materiaaleineen.

Yksityisrakentaja: muista hyödyntää kotitalousvähennys!


Suuremmat kohteet ovat myös osa toimintaamme, teemme esimerkiksi putkilinjojen louhintatyöt, kanaalien, ojien ja salaojien louhinnat. Teemme myös tiestön pohjan louhinnat, teiden madallukset, oikaisut ja näkemäesteiden poistot.

Alihankintatyöt

Muille louhinta-alan liikkeille tarjoamme alihankintana mm. panostuspalveluja joita tarvitaan murskakentillä ja asutuskeskuslouhinnoissa.

Luottamus ja turvallisuus

Tärkeä osa projekteissamme on suojautuminen. Käytämme räjäytyssuojamattoja estämään kivien sinkoilua sekä tarvittaessa tärinämittareita. Meillä on louhintavastuuvakuutus, jotta mahdollisissa vahinkotapauksissa asiakkaan omaisuus on turvattu.

Luotamme laatuun, työt tehdään kerralla oikein, pidämme aina kiinni sovituista asioista ja aikatauluista.